Vizsgálat és tanúsítás robbanásveszélyes környezetben

A robbanásveszélyes környezetben alkalmazásra szánt vagy bizonyos tűz- vagy robbanásveszélyes gépek, berendezések esetén a gyártó termékének tervezési specifikációját ellenőrizni szükséges, mely során igazolható a megfelelő kialakítás és működés, a szükséges biztonsági szint megléte. Ezt ATEX és TMT megfelelőségértékelési eljárások keretében végzik tanúsító szervezeteink, mely tanúsítási folyamatok magában foglalják a termékek vizsgálatát és értékelését.

10+év tapasztalat
tűz- és robbanásvédelem területén
4700+oldal
jogszabályt, törvényt és szabványt ismerünk
100+tanúsított
gép és berendezés
200+TMT
tanúsítási eljárás
100+ATEX
projekt 2018 óta
0 dbpanasz
vagy negatív visszajelzés

Terméktanúsító tevékenységeink

Belügyminisztérium által kijelölt, tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkező tűzvédelmi megfelelőséget vizsgáló, ellenőrző és tanúsító szervezetként, valamint a potenciálisan robbanásveszélyes környezetben történő alkalmazásra szánt berendezések és védelmi rendszerek tanúsítására vonatkozóan az Európai Unióban az Európai Bizottság által NB2786 számon bejelentett akkreditált tanúsító szervezetként működünk.

TMT

Tűzvédelmi Megfelelőséget Vizsgáló és Tanúsító Szervezet

Tovább

ATEX

Robbanásbiztos Berendezéseket és Védelmi Rendszereket Tanúsító Szervezet

Tovább

Hogyan csináljuk?

A tanúsítási folyamatok szigorú és pártatlan követelményeit is lehet ügyfélorientáltan teljesíteni, ahol az ügyfél tájékoztatása az elvárható magas korrektség elve mentén zajlik.

Segítünk Önnek az ATEX megfelelőségi folyamat minden egyes lépésében, hogy biztosítsuk a helyes feltételezések és döntések meghozatalát, teszteljük a termékeit, biztosítjuk a szükséges tanúsítványokat, és elvégezzük a gyártási hely minőségbiztosításának értékelését.

1

Egy tanúsítási folyamat is lehet kényelmes.

2

Megoldjuk a problémáját, a szükséges követelményeket közérthetően is bemutatjuk.

3

Biztonságos terméke lesz és a jogszabályi előírásokat teljesítve piacra viheti a termékét.